Yeni Vitra Banyo Dolabı Fiyatları



Her yıl birbirinden şık banyo dolapları tasarlayan Vitra, bu yıl da çok ses getirecek banyo dolapları ortaya çıkardı. Öncelikle önem verdiği kullanım kolaylığı ve tasarım 2014 yılında karşımıza net bir şekilde çıkıyor.
 Doğal görünüme önem verilmiş yeni  Vitra banyo dolapları uygun fiyatları ve şık görünümleri ile banyolara estetik bir bakış açısı kazandırıyor.


Vitra Banyo Dolabı Fiyatları
 İçin Tıkalyın









Vitra Nest Trendy serisinde, kusursuz düzen duygusu ve yeni nesil modülerlik, “sadece sizi düşünerek tasarlanmış” olduğunu hissettiren yaratıcı fikirler, beklendiğinden daha da fazlasını sunuyor.

Boy dolapları tek ya da çift kapak seçenekleriyle özellikle geniş aileler için daha fazla saklama alanı yaratıyor. Yavaş kapanma özelliği herkes için güvenli kullanım sağlıyor.

Vitra Nest Trendy serisinde, fonksiyonel, sade ve konforu öne çıkaran tasarım, doğadan gelen yumuşak çizgiler ve ahşap yüzeyler, tüm zamanlara uyarlanabilen İskandinav tarzından esin alıyor. Nest Trendy, banyoda geçirdiğiniz zamana konfor ve zevk katıyor. İhtiyaçların olduğu kadar hayal edilen banyoların da karşılığı.

Vitra Banyo Dolabı Fiyatları
 İçin Tıkalyın

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Sizce en iyi banyo malzemeleri üreten marka?