Vitra Karo Seramik Fayans Fiyatları

Bu yazımızda sizlerle 2013 yılı en güncel Vitra Seramik fiyatlarını ve bazı örnek seramik modellerini paylaşacağız.


Bilindiği üzere ülkemiz son derecede gelişmiş bir seramik sektörüne sahip. Bu sektörde faaliyet gösteren en köklü kuruluşlardan biri de Vitra'dır.

Vitra hem sahip olduğu ileri teknoloji ve geçmişten gelen gelenek ve birikimleri bir araya getirerek tüketiciler için en iyi ürünleri sunmayı kendine ilke edinmiş bir firmadır.






Vitra, Eczacıbaşı grubu bünyesinde faaliyet göstermekte olup, küvet ve duş teknelerinden armatürler ve duş sistemleri, duş ve küvet kabinleri, banyo mobilyaları, seramik karolar, dekoratif dış çephe sıvaları ve dış cephe mantolama sistemleri, doğal taşlar, seramik sağlık gereçleri, mutfak mobilyaları gibi ürün gruplarını sizlere sunmaktadır.

Biz burada hemen her ürün grubuna ait çeşitli örnekleri sizlere tanıtacağız ve en güncel fiyatlarını sizlere sunacağız.





African Dots Serisi



African Dots Serisi Loginoff'un Afrika yerlileri ve Avustralya
Aborjinlerinin ilkel çizimlerinden ilham alınarak yaratılmış. Duvarlara hareket katan bir tasarım anlayışına sahip olan seride, naif ve zarif desenler, noktalar kullanılarak oluşturulmuş. Seçkin bir dekokrasyon alternatifi sunan African Dots Serisi, modern yaşam alanlarını zenginleştiriyor.














Vitra'nın bütün seramik modellerini ve fiyatlarını için tıklayınız..






Dream Like Serisi


Ahşap dokusuyla farklılık yaratan Dreamlike, renkli zemin üzerindeki metalik baskılarıyla duvarlara abartısız bir şıklık kazandırıyor. Kırmızı, antrasit, beyaz gibi kontrast renklerin yanı sıra, moka ve krem gibi uyumlu tonlarla da dikkat çekiyor.











Vitra'nın bütün seramik modellerini ve fiyatlarını için tıklayınız..

Banyo Akseuarları

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Sizce en iyi banyo malzemeleri üreten marka?