Vitra Banyo Dolap Fiyatları 2014

Vitra 2014 yılı itibari ile bir birinden şık tasarımlı banyo dolaplarını piyasa sürdü. Günlerce hem televizyon hem sanal ortamda reklamları ile bu yılın en gözde markalarından biri oldu. Tasarlamış oldu 2014 banyo dolabı modelleri özellikle aileleri hedef alıyor pratik çözümler sunuyor..




Seçme özgürlüğü! Shift+ ile hayal edin ve yaratın. Shift+, modüler yapısı sayesinde dilediğiniz gibi kullanabileceğiniz, uygun fiyatlı ve sade bir banyo serisi. Üstelik akrilik kaplama alternatifi de sunuyor. Seramik ürünlerden oluşan Shift serisinde işlevsellik kadar aileniz için konfor da ön planda.
Makyaj malzemeleri , sabunlar, fön makinesi, deterjanlar… Shift+ Serisi'nin farklı yüksekliklerdeki bölmelere ayrılmış banyo dolabı, ailelerin ihtiyaçları düşünülerek tasarlandı.


VitrA’nın yeni serisi Memoria, duyularımıza sesleniyor; çünkü b u onun doğasında var. Mekan içinde attığımız her adımda, h er küçük harekette bedenimizi, ruhumuzu ve zihnimizi kapla yan bir banyo deneyimi bu. İnceltilmiş kenarları ile ser amik ve Infinit lavabolar, metalik gri, metalik moka v e Ame rikan ceviz renklerde mobilyalar ile kusursuz bir uyum için de. Memoria serisinde alışkanlıklar, içgüdüler, davr anışlar , doğrudan tasarıma, detay çözümlere, formlara ve m inimal ç izgilere yansıyor. Mekan ve beden arasındaki etki leşim, ke ndiliğinden ve akıcı. Temas, fizikselden öte, de rin ve duy gusal. Oranlar kusursuz ve dengeli; silüetler hi ç olmadığı kadar ince...
Memoria dolaplarının “yavaş kapanma” özelliği sayesinde banyolarınız hem sessiz hem de güvenli. Memoria ile ilgili ayrıntılı bilgi için


Modern formları ve fonksiyonelliği birleştiren, her aile için farklı ihtiyaçlara yönelik çözümleri ulaşılır kılan bir "tasarım" serisi Nest. Her aile ve ailedeki herkes için farklı deneyimler ve çözümler sunuyor.




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Sizce en iyi banyo malzemeleri üreten marka?