Hem Kaliteli Hem Çok Ucuz Armatür Mü Arıyorsun?


 Yüksek teknolojiyle üretilen Artema ürünleri, fonksiyonelliğin yanı sıra tasarımda da sektör liderliğini temsil ediyor. Bu teknolojinin yanında şık tasarımlı ve uygun fiyatlı armatür arıyorsanız Artema Ares serisi tam size göre..
Arteme Ares Serisi zarafet ve güç arasındaki dengeyi ergonomiyle bütünleştirmiş... Ares, hem ev içinde hem de yoğun sirkulasyonu olan alanlarda kullanıma uygun, son derece pratik ve ekonomik bir seri. 

Artema Ares serisinin fiyatlarını görmek ve daha ayrıntılı incelemek hatta satın almak için tıklayınız..



Resimdeki Ares lavabo bataryasının sifon kumandalı, ekstra su tasarruflu , abdest için uygun çeşitlerini görmek için resme tıklayınız..



Yavaş Kapanan Klozet Kapağı

 Vitra yavaş kapanan (ses yok) antibakteriyel klozet kapağı sistemi nasıl mı çalışıyor?

Vitra sessiz ve yavaş kapanan, antibakteriyel tüm klozet tiplerine uyumlu. Bütün bu özellikler, dünyanın en düşünceli klozet kapağı SESYOk Kapak'ta. Kademeli hareket sağlayan damperli mekanizması sayesinde gürültü çıkarmadan, yavaşça kapanan SESYOK Kapak; antibakteriyel özelliği ile hijyenik, duroplast malzemesi ile dayanıklı.

Vitra yavaş kapanan SESYOK Kapak fiyatlarını görmek için tıklayınız..

Cenk ve Erdem beylerin yavaş kapanan klozet kapağını anlattıkları Kapak Olsun programını izleyebilirsiniz..


Vitra'nın Uygun Fiyatlı Banyo Ürünleri

 Hem modern tasarımlı hem uygun fiyatlı banyo ürünleri mi arıyorsunuz?

 Türkiye'nin en kaliteli banyo gereçlerini üreten Vitra S50+ serisi tam size göre.. 

Vitra S50+ serisi banyo mobilyaları modern ve fonksiyonel bir tasarıma sahip. S50+ banyo dolaplarının kapak ve çekmeceleri yavaş kapanma özelliği ve boy dolaplarının ise çekmeceli/çekmecesiz seçenekleri bulunuyor. S50+ lavabo dolapları ise 4 farklı boyutta üretiliyor. S50+ banyo mobilyaları parlak beyaz, altın kiraz, koyu meşe ve hasiente siyah olmak üzere 4 renk seçeneği ile sunuluyor. Uygun fiyatlı bu serinin tek tek ürünlerinin fiyatlarını görmek için tıklayınız..


Vitra S50+ dolaplarını ayrınıtılı görmek için tıklayınız!

Sizce en iyi banyo malzemeleri üreten marka?